П`ятниця, 24.09.2021, 22:53
Вітаю Вас Гість | RSS
Херсонський професійний ліцей харчової промисловості

Меню сайту
Сайт живе
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

Показові уроки

 

 

 

 

16 березня 2021 р. в Херсонському професійному ліцеї харчової промисловості був проведений показовий урок з предмету Організація хлібопекарського виробництва в групі 520, з професії: "Тістороб, пекар" на тему: " Підготовка додаткової сировини до виробництва". Викладач Бєля Оксана Вікторівна підчас уроку наголосила про важливість кожного етапу в хлібобулочному та кондитерському виробництві. Що якість підготовки сировини впливає на якість та харчову і біологічну цінність виробів. Всі види сировини повинні відповідати вимогам стандартів і забезпечувати високу якість готових виробів.

   

   

   

   

 



    

  

 



    



5 лютого 2019 р. майстром виробничого навчання Живицею В.О.  був проведений показовий урок з теми: "Контроль виробництва фруктових консервів, уварених з цукром "Повидло із яблук " в групі 818 (І курс) з професії: «Контролер харчової продукції, лаборант хіміко-бактеріологічного аналізу»

    



04 лютого 2019 р. майстром виробничого навчання Шаповаловой С. Г.  був проведений показовий урок з теми: "Освоєння методів приготування розчинів із фіксаналів" в групі 817 (ІІ курс) з професії: «Контролер харчової продукції, лаборант хіміко-бактеріологічного аналізу»

     



31 січня 2019 р. майстром виробничого навчання Чернатою Л.В.  був проведений показовий урок з теми: "Визначення фізико-хімічних показників якості молока і чистоти, густини кислотності" в групі 816 (ІІІ курс) з професії: «Контролер харчової продукції, лаборант хіміко-бактеріологічного аналізу»

 



 

Вхід на сайт
Ми в мережі
Календар
«  Вересень 2021  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
  12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
27282930
Корисна інформація
Пошук

Copyright MyCorp © 2021
uCoz