Середа, 23.06.2021, 16:13
Вітаю Вас Гість | RSS
Херсонський професійний ліцей харчової промисловості

Меню сайту
Сайт живе
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Головна » 2021 » Березень » 16 » Показовий урок з предмету Організація хлібопекарського виробництва
19:23
Показовий урок з предмету Організація хлібопекарського виробництва

16 березня 2021 р. в Херсонському професійному ліцеї харчової промисловості був проведений показовий урок з предмету Організація хлібопекарського виробництва в групі 520, з професії: "Тістороб, пекар" на тему: " Підготовка додаткової сировини до виробництва". Викладач Бєля Оксана Вікторівна підчас уроку наголосила про важливість кожного етапу в хлібобулочному та кондитерському виробництві. Що якість підготовки сировини впливає на якість та харчову і біологічну цінність виробів. Всі види сировини повинні відповідати вимогам стандартів і забезпечувати високу якість готових виробів.

      

      

      

Категорія: Методична робота | Переглядів: 21 | Додав: 012hplhp | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
avatar
Вхід на сайт
Ми в мережі
Календар
«  Березень 2021  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
293031
Корисна інформація
Пошук

Copyright MyCorp © 2021
uCoz